fbpx

SPRENGER | Black Series Sporen

Sprenger blijft zichzelf ontwikkelen, zodat er voor paard en ruiter een passend product verkrijgbaar is. Ook op het gebied van sporen vindt er vernieuwing en verbetering plaats.

 

Sprenger Black Series 15mm afbeelding website

 

De Sprenger Black Series is nieuw binnen het assortiment van Sprenger. De spoor valt op door zijn unieke, innovatieve design en natuurlijk de zwarte kleur die de spoor een uitdagende look geeft. De Sprenger Black Series sporen zijn gemaakt van roestvrij staal en heeft de kwaliteit die kenmerkend is voor Sprenger.

 

Sprenger Black Series Sporenbandje afbeelding website

 

De Balkenhol sluiting betekent dat de openingen voor de spoorbandjes staan niet evenwijdig aan elkaar zijn, maar in een hoek van 45 graden, waardoor de sporenbandjes beter op hun plek blijven. Tevens blijven de sporen beter op de plek om de laars waardoor de communicatie tussen paard en ruiter optimaal blijft en er geen hulp verloren gaat. De gespen van de bijpassende sporenbandjes zijn eveneens zwart, waardoor het geheel harmonieus om de laars ligt. De sporen worden geleverd met een rubberen dekking voor extra grip.

 

ArtikelMateriaalMaat
Ultra Fit *Extra Grip Black Series61 (HS stainless steel anthracite)15 mm
Ultra Fit *Extra Grip Black Series61 (HS stainless steel anthracite)20 mm
Ultra Fit *Extra Grip Black Series61 (HS stainless steel anthracite)25 mm
Ultra Fit *Extra Grip Black Series61 (HS stainless steel anthracite)35 mm
Sporenriemen SchwarzLeder45 cm
Sporenriemen SchwarzPerlon45 cm