fbpx

Cavalor | SoleMate

Cavalor SoleMate werd ontwikkeld om een natuurlijke verzorging te geven aan paarden met pijnlijke voeten door training op harde bodem, na het bekappen, verliezen van een ijzer, blauwe plekken, abcessen, enz. Cavalor SoleMate is een mix van natuurlijke ingrediënten en dopingvrij, en kan dus veilig kunnen worden gebruikt in wedstrijden. Cavalor SoleMate werd ontwikkeld om pijn en ontsteking te verzachten na intensief werk van het paard.

SoleMate is opgebouwd uit verschillende ingrediënten:

  • Engels zout: voor een pijnstillend effect
  • Arnica: om ontstekingen uit de zool en straal te absorberen
  • Iodine: is een antiseptisch middel en werkt schimmelwerend
  • Pine Tar: om de vochtbalans op peil te houden en om nieuwe hoefgroei te stimuleren

Hoe breng je SoleMate aan?

  1. Reinig eerst de hoef volledig met een hoevenkrabber zodat de hoef schoon is.
  2. Het is aangeraden om de handen nat te maken vooraleer het product aan te brengen. Breng Cavalor® SoleMate rechtstreeks op de hoefzool. Cavalor® SoleMate moet onmiddellijk met de hoefzool in contact komen om effectief te zijn.
  3. Gebruik een hoeveelheid Cavalor® SoleMate zodat de volledige zool bedekt is met 1 cm Cavalor® SoleMate over het gehele oppervlak.
  4. Bedek de hoef na het aanbrengen simpelweg met houtschavelingen of papier wanneer je paard hoefijzers heeft, of pak de hoef in wanneer dit niet zo is.

NB. Je kunt Cavalor SoleMate ook gebruiken onder een zooltje bij het hoefbeslag. SoleMate kan tot maximaal 6 weken blijven zitten.

packshot