fbpx

CAVALOR | Sw-Itch

15 april 2016 |

Cavalor Sw-Itch 

Voorjaar! De afgelopen weken hebben we al mogen proeven van de zon op de huid en zachte temperaturen. Fijn voor ons, maar niet alle paarden genieten hier van. Cavalor Sw-itch is speciaal ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor huidirritaties en/of jeuk als gevolg van de weersomstandigheden of insectenbeten zoals bij zomer eczeem. Cavalor Sw-itch beschermt het paard tegen oncontroleerbare jeuk en helpt de huid van het paard sneller te herstellen.

Wanneer het paard in dit seizoen een deken draagt kan Cavalor Sw-Itch gebruikt worden wanneer het paard schuurplekken krijgt van de deken, of wanneer de staartwortel kaal wordt van de deken. Het maakt de haren zacht en verzorgt de aangetaste huid, waardoor de verloren haren sneller terug groeien.

Gebruiksaanwijzing:
Aangeraden wordt om al vroeg in het voorjaar preventief twee keer per week met Cavalor Sw-Itch te beginnen. Wanneer de jeuk al aanwezig is wordt aangeraden om ten minste 7 dagen Cavalor Sw-Itch twee keer per dag te gebruiken totdat de jeuk onder controle is, daarna kan eventueel afgebouwd worden naar 2 keer per week.

Tip:
Goed schudden voor gebruik!

 

cavalor-logo