fbpx

LeMieux | Koninklijk op concours

Website titel

Heb jij het ook gespot tijdens The Royal Wedding? Aan het rode label herken je de zadeldekken van LeMieux. Met trots laten we het betreffende shabrak en andere matchende items voor op concours aan je zien!

Het shabrak

Website_zadeldekOp de bovenste foto zie je de half-lined square. Het lambskin aan de binnenzijde geeft extra comfort in het verdelen van de druk en het dempen van schokken, het natuurlijke materiaal is daarnaast ideaal wanneer je paard gaat zweten. Er zijn natuurlijk ook modellen zonder lambskin aan de binnenzijde verkrijgbaar. Ook erg fijn in het gebruik zijn de Half Pads, onderleggers met lambskin aan de binnenzijde, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze blijven goed liggen door de handige bevestiging aan je shabrak en zadel.

De rijbroek

Website_LMX rijbroek

De rijbroeken op de Le Collection lijn van LeMieux zijn te herkennen aan hun mooie details. De lichtgrijze lijnen aan de zakken en langs de band, het extra stiksel en de dubbele knopen geven de broek een chique uitstraling. Uiteraard is ook gedacht aan de praktische aspecten, de uitsnede rond je knieën en het elastische deel onder je sokken, voor extra comfort.

De sokken

Website_LMX sokken

De dunne competition socks van LeMieux zorgen er voor dat je laarzen altijd perfect passen. Het materiaal is vergelijkbaar met een stevige pantykous en de voet is verstevigd, zodat deze niet snel slijt. De sokken zijn verkrijgbaar in grijs en donkerblauw.

Wil je je eigen outfit bij elkaar shoppen? Ga snel op zoek naar een dealer bij jou in de buurt!