fbpx

Over JRS

In 2002 besloot Judith Janssen dat ze haar werkervaring als Commercieel Directeur bij Lensvelt BV en haar passie voor paardensport wilde combineren. Deze beslissing leidde tot de start van Janssen Ruiter Sport (JRS), een groothandel in hoogwaardige ruitersportartikelen binnen de Benelux. Het assortiment waar JRS mee begon bestond meteen uit kwaliteitsvolle merken, zoals Kentucky, Sprenger, Pharmaka, Gera en Advitalia.
In de loop der jaren is het bedrijf steeds groter gegroeid. Ondertussen zijn er topmerken als Cavalor en Amerigo toegevoegd aan het assortiment en bestaat het JRS-team uit meerdere vaste krachten.

Missie

De paardensport verandert, ontwikkelt en wordt professioneler. Veranderingen gaan snel. JRS wil deze veranderingen en ontwikkelingen stimuleren. Daarvoor creëert zij een sterke verbinding tussen exclusieve ruitersportzaken binnen de Benelux en diverse fabrikanten van topmerken binnen de paardensportbranche. Deze verbinding gaat verder dan alleen het verhandelen van de producten. JRS richt zich ook op goede informatie- en kennisoverdracht naar de ruitersportspeciaalzaak, zoekt naar innovaties en controleert en bewaakt de kwaliteit van de producten. Op deze manier stimuleert JRS zowel de fabrikant als de dealer om te blijven ontwikkelen en veranderen, met als resultaat dat de kwaliteit, kennis en uitstraling van de producten ieder jaar verbetert.

In de komende jaren wil JRS zich richten op een groei van de huidige activiteiten en een versterking van het assortiment met A-merken die een sterke toegevoegde waarde hebben voor de paardensport.