fbpx

Q-LINN Sportlingerie

Voor iedereen die zowel in het dagelijks leven als tijdens het rijden er aantrekkelijk uit wil zien is Q-LINN sportlingerie ontworpen. De lingerie geeft maximaal comfort en sterke ondersteuning tijdens het sporten, maar ziet er ook nog uit als mooie lingerie, welke de vormen van jouw lichaam recht aan doet. Altijd perfect passend bij jouw figuur. Deze combinatie van comfort, stijl, innovatie en kwaliteit zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te kiezen tussen functioneel of mooi.

Door jarenlange ontwikkeling in samenwerking met sporters, instructeurs, ontwerpers en mode-experts is Q-LINN uitgegroeid tot een merk dat aan al je wensen op het gebied van ondergoed kan vervullen. De sportlingerie van Q-LINN is dan ook niet allen draagbaar tijdens het sporten, maar staat ook goed onder werkkleding of avondkleding.

Uniek aan de Q-LINN bh’s is de flexibele beugel. Dit zorgt voor extra ondersteuning en beweegt mee met jouw bewegingen, waardoor de bh extra comfortabel aan voelt.

Het model Barcelona is speciaal ontworpen voor grote cupmaten en is zelf verkrijgbaar tot cup I. Ga langs bij een van onze dealers om het model en de maat dat voor jou geschikt is te vinden.

De Q-LINN sets zijn te verkrijgen in de volgende kleuren: